top of page

Bowen Grupper

Bowen Hviletid

5 uker for å endre livet ditt, finne ro og begynne å nyte livet.

Ny 5 ukers Bowen Hviletid for å regulere nervesystem, aktivere Vagusnerven, redusere tankespinn, føle seg bedre i kroppen, finne indre ro og beholde det.

Takk til den norske legen Doktor Torkil som har vært ofte i norske medier i det siste.
Takk til boken hans "Pulskuren" kommer rollen av nervesystemet i regulering av alle funksjonene i kroppen mer og mer på lyset i det norske samfunnet og det er Lucie, vår Bowenterapeut, veldig glad for. Fordi Vagusnerven og nervesystemet brenner hun for.

På Bowen Hviletid skal Lucie vise somatiske (kropslige) øvelser slik at DU lærer å regulere nervesystemet ditt selv.
Du kommer til å lære mange teknikker du kan bruke når du er stressa, når du ikke får sove, er urolig i kroppen eller i hodet.

Det som er helt fantastisk og UNIK med konseptet Bowen Hviletid er at du får også en felles Bowen behandling hver uke i gruppe.

Bowen behandling i seg selv setter nervesystem i parasympatiske modus: tilstand hvor kroppen og hjernen kan slappe av og restituere.

Veldig hyggelig og rimelig måte å få Bowen behandling over 5 uker fordi det tar tid å sette i gang en prosess både psykisk og fysisk.

Passer veldig bra om du har fått Bowen før eller om du er helt ny og ikke ha fått Bowen ennå.

Øvelser varier hver uke og Lucie lærer bort stadig nye øvelser.
Om du har vært med på Hviletid eller Hokus Pokus gruppetimene før, kommer du å lære masse nytt i neste sesjon.

Liten koselig gruppe av 9.

 

2450 kr for alle de 5 ukene inkludert de felles behandlingene og en gratis 30 minutter samtale for kartlegging for de nye deltakerene.


Bindende påmelding, kursavgift refunderes ikke.

Du finner Lucie sine andre grupper og kurs på bowenlucie.com hvor du kan melde deg på Bowen brev https://www.bowenlucie.com/bowen-brev

 

  • ME Gruppe

 Kjell Einar Olsen osteopat og fysioterapeut og Lucie Minaux Bowenterapeut arrangerer en ME Bowen gruppe med Yoga og Qi Gong i regi av ME foregning Telemark regionlag. Ta kontakt med Me foregning Telemark for mer info ME-foreningen-hjemmeside - Norges ME-forening


Du kan også følge Bowenterapi by Lucie på Facebook .
 

  • alt.text.label.Facebook
  • alt.text.label.Instagram
bottom of page